LEKKERT HÅNDVERK I SKINN

LEKKERT HÅNDVERK I SKINN

I høstens nye kolleksjon fra Hippi Grace har vi nå fått inn Hippi Grace Miragaia i vårt lekre klassiske skinn i fargen mørk brun. Vi har lagt til et nydelig håndverk av en skulderstropp i flettet skinn. Vi jakter hele tiden på elementer som for oss er smart luxury….

Gold-f1 (mer…)

MEDIEGRÜNDER MOT STRØMMEN

MEDIEGRÜNDER MOT STRØMMEN

Therese Alhaug er mediegründeren bak suksessen Equilife. Et eksklusivt livsstilsmagasin lansert i 2013 som utforsker hestesport-universet, og som på under to år ble relansert internasjonalt som Equilife World.

(mer…)

HIPPI GRACE I NY DIGITAL DRAKT….

HIPPI GRACE I NY DIGITAL DRAKT….

Mye skjer hos Hippi Grace.  Nå er Hippi Grace web, blogg og nettbutikk – samlet på ett sted. Vi deler Hippi Grace nyheter, historier, opplevelser og har speed dating med damer som satser. Vi håper å inspirere deg  som er  glad i Hippi Grace skinnvesker, elsker  å reise og vil lese historier om  damer som satser.All 3 stamps (mer…)

THE GRACE LOOK

THE GRACE LOOK

Hippi Grace Lillesand er en av våre sommer-favoritter. Her i vårt egen utviklet skinn, vintage taupe. Nå kan du  enkelt gjøre om vesken fra crossover til en chic skulderveske… Se hvordan

Gold-f1

(mer…)

BRUK SKJERF SOM SKJØRT

BRUK SKJERF SOM SKJØRT

Knyt et skjerf rundt hoften, legg på et belte, legg til en en lekker lintopp (Katrin Uri) og vips så har du et kult skjørt.  Vi forelsket oss helt i blåfargene for SS16 i trendbildet. Til antrekket har vi lagt til noen kule Hippi Grace boots. Se her

Gold-f1

(mer…)

SOLNEDGANGEN MAN ALDRI GLEMMER…

SOLNEDGANGEN MAN ALDRI GLEMMER…

Sommeren i Norge kan være fantastisk, men vi er aldri sikre på hvilken sommer vi får. Derfor ønsker mange av oss en tur til syden med  ‘100%’ Sol garanti. Lyset og opplevelsen kan vi leve lenge på gjennom vinteren. Hippi Grace har tatt turen til den nydelige ‘fjellandsbyen’ Deia på  Mallorca.

See the world (mer…)

REDNINGSAKSJON I ØRKENEN…

REDNINGSAKSJON I ØRKENEN…

Wow – for en tur til UAE (United Arab Emirates) både til Abu Dhabi og Dubai. Hippi Grace på fotoshoot i sanddynene med kameler og ny kolleksjon. Det hele endte med en redningsaksjon av 4 skandinaviske damer i ørkenen…

Gold-f1

COLOR ME HAPPY

COLOR ME HAPPY

Her er et smart tips til hvordan å holde orden i vesken. Hippi Grace  soft wallet kan du bruke til mobil, nøkler og kort. De fungerer også utmerket til litt sminke – eller til ladere – øreplugger og andre gadgets

Gold-f1

(mer…)

DESTINASJON TOSCANA

DESTINASJON TOSCANA

Hippi Grace henter skinn og ulike deler til veskene sine i Italia, det medfører en del reisevirksomhet . Etter møter med garveriet som lager skinn, gikk turen til vakre Toscana med besøk i Sienna. Oppskriften er ganske enkel, fly rimelig om du har anledning utenom de store sesongene.  Bo godt & spis godt.

(mer…)

HANDS FREE

HANDS FREE

Hippi Grace Amsterdam er en superpraktisk crossover veske som er utviklet spesielt for norske kvinner. Vi liker praktiske løsninger som gjør at vi kan ha hendene fri. Denne har vi laget i to forskjellige størrelser. Nå har vi  fylt opp lageret igjen med de populære fargene.

Gold-f1

(mer…)