HIPPI GRACE I NY DIGITAL DRAKT….

HIPPI GRACE I NY DIGITAL DRAKT….

Mye skjer hos Hippi Grace.  Nå er Hippi Grace web, blogg og nettbutikk – samlet på ett sted. Vi deler Hippi Grace nyheter, historier, opplevelser og har speed dating med damer som satser. Vi håper å inspirere deg  som er  glad i Hippi Grace skinnvesker, elsker  å reise og vil lese historier om  damer som satser.All 3 stamps

På Hippi Grace sitt nye ´dashbord´- hippigrace.no,  kan  du enkelt bevege pekeren over hvert enkelt bilde og dukke ned i forskjellig innhold.   Her finner du direkte tilgang til vår nettbutikk hvor du kan studere våre modeller i detalj og bestille.  Du kan se våre lookbooks og lett ha tilgang til våre andre sosiale flater som facebook – instagram eller ta kontakte oss. For å gjøre det litt enklere har vi gruppert innholdet i bloggen i 3 grupper.

Gold-f1HIPPI GRACE SMART LUXURY

Vår nye Hippi Grace blogg vil presentere nye modeller,  trender og styling tips under tema   Smart Luxury. Vårt motto er  smarte løsninger,  god design og håndverksprodukter i god kvalitet til kundevennlige priser.

See the world   HIPPI GRACE SEE THE WORLD

Hippi Grace er stadig på farten og elsker nye opplevelser. Vi vet at de fleste av våre Hippi Grace fans også er glad i å reise.  Derfor har vi samlet alle våre reisetips under ikonet SEE THE WORLD.  Her deler vi smarte tips som gjelder steder å reise til,  smarte steder å se, å gjøre eller steder å bo. Gode reise opplevelser som vi må dele. Vi deler også gjerne dine reisetips og opplevelser om du ønsker å dele, vi blir glad om du tar kontakt.

Er du på reiser med Hippi Grace, så ta gjerne et bildet og tag #hippigrace på instagram.

  HIPPI GRACE SPEED DATING

Hippi Grace treffer utrolig mange inspirerende og dyktige damer som har valgt  å satse på drømmen sin.  Det kaller vi   GIRLPOWER –  som vi alle kan lære noe av og bli inspirert. Erfaringer og opplevelser er viktig å dele  !

VÅR FØRSTE SPEED DATE ER THERESE ALHAUG

MEDIEGRUNDER MOT STRØMMEN(1)

OPPSKRIFTENS KJERNE ER…

Bilde 10.03.2016, 23.21.38

(Visited 896 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *