LEKKERT HÅNDVERK I SKINN

LEKKERT HÅNDVERK I SKINN

I høstens nye kolleksjon fra Hippi Grace har vi nå fått inn Hippi Grace Miragaia i vårt lekre klassiske skinn i fargen mørk brun. Vi har lagt til et nydelig håndverk av en skulderstropp i flettet skinn. Vi jakter hele tiden på elementer som for oss er smart luxury….

Gold-f1

Smart luxury er når vi kan legge til lekre detaljer i veskene uten av vesken skal koste så veldig mye.  En ekstra detalj i Hippi Grace Miragaia er en nydelig flettet skulderrem i skinn.  Vi likte ideen om at den inspirerte til uttrykket, ‘Looks like a million dollar bucks’…  I tillegg er skinnet i hele vesken av topp kvalitet, kalveskinn.   I fargene sort eller mørkebrun får du virkelig ‘the grace look’ –  lekker klassisk design. Du vil også finne den  i en litt tøffere variant i skinntypene vintage blueberry og vintage koks.

 

 

big black details

brown bag details 2

big brown snudd

Brunt ser ut til å bli en meget populær farge for høsten. Sort er alltid en klassiker. Hippi Grace Miragaia kan du enten bære på skulder, eller bruke den regulerbare lange skulderstroppen slik at vesken kan bæres som en crossover. Rett og slett 2in1.

 

DESIGNET MED EN EGEN LAPTOP LOMME

Hippi Grace Miragaia har også et  innvendig design med en egen laptop lomme som rommer 13# mac. Målene på denne er bredde 32,5 cm og dybde 22,7 cm og Høyde: 2,41 cm . Denne ekstralommen er super til å bidra til å holde orden i vesken. Så finner du mobillomme, ekstra glidelås lomme samt vår fastmonterte nøkkelrem i skinn.

Se flere bilder av veskene her : Klikk her .
Følg med – flere nyheter følger !

 

 

 

 

(Visited 647 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *