SOLNEDGANGEN MAN ALDRI GLEMMER…

SOLNEDGANGEN MAN ALDRI GLEMMER…

Sommeren i Norge kan være fantastisk, men vi er aldri sikre på hvilken sommer vi får. Derfor ønsker mange av oss en tur til syden med  ‘100%’ Sol garanti. Lyset og opplevelsen kan vi leve lenge på gjennom vinteren. Hippi Grace har tatt turen til den nydelige ‘fjellandsbyen’ Deia på  Mallorca.

See the world

Smart luxury tenker vi på hele tiden…. Valget er derfor å fly rimelig og heller bruke ´investeringen´ på opplevelser.  Finne morsomme steder å bo, artige restauranter å besøke samt å kunne kjøre rundt på oppdagelsestur.

Leier du bil,  er tipset alltid å sjekke at du selv returnerer bilen med full tank. Det er den mest økonomiske løsningen for deg. Må du betale full tank til utleier, blir det straks ekstra utgifter.  Leiebil bookes alltid gjennom flyselskapenes nettsider, f.eks Norwegian.no

Til Deia tar det ca 30-40 minutter å kjøre fra flyplassen i Palma. En magisk liten landsby, som også er en inspirasjonskilde til kunstnere og forfattere.  Det sies at dette er også landsbyen hvor Bill Gates feiret sin 50 Års dag….

På veien fra Palma stoppet vi først  i Valdemosse,  en magisk landsby på veien til Deia.

Målet for første dag var å kunne dukke ned i det krystallklare fløyels vannet som er langs vestkysten av Mallorca.

 

DSC_0237

Vi fant hotellet Él Encinar Apartamentos’  med en nydelig utsikt  og takterrasse. Litt 70 talls interiør – nydelig frokost, med  en fantastisk terrasse å starte dagen på. Hver leilighet har sin egen store terrasse som gir deg solnedgangene man aldri glemmer, hver dag.   www.hotelencinar.com

Det er alltid lurt å sjekke omtaler på f.eks tripadvisor.com, når man booker på egenhånd via nettet.

Hotellet har turstier, nesten i alle himmelretninger, for deg som er glad i en fjelltur

IMG_3002

Med egen bil, er det enkelt å ta seg rundt og gir mulighetene til å kunne utforske spennende steder. Vi stopper, bruker ipaden, googler for  å sjekke ut steder vi lurer på om vi skal utforske nærmere der og da – helt plutselig.

 

DSC_0738

IMG_0823

 

COLCOR ME HAPPY

IMG_0871

Tapas  eller italiensk, i Deia er der noen ordentlige gode restauranter. Arkitekturen gir stedet et helt spesielt preg. Her er et tips til en restaurant som er vil gi en ekstra opplevelse. Restaurante Sebastian – www.restaurantesebastian.com  En nydelig restaurant som er bygget opp i en gammel stall, som er mer enn 250 år gammel.

En nydelg Italiensk restaurant i Deia
IMG_3011

IMG_3059

 

HER PÅ VANDRING I DEN LILLE LANDSBYEN I DEIA

DSC_0856

STEINBYGNINGENE MAN FINNER PÅ VESTKYSTEN ER HELT SPESIELL
IMG_0872DSC_0729

En biltur til Østkysten av Mallorca er også en opplevelse. En tur til stranden Cala Pi er populært

IMG_3056IMG_3058

Mallorca er en fantastisk øy og har solnedgangene man aldri glemmer

DSC_0174

Forstår hvorfor maleren Munch var så opptatt av lyset.

New Shoes new season

GO HIPPI GO GRACE !

(Visited 70 times, 1 visits today)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *