GIFT CARDS
Image Alt

About

Hippi eller Grace?

Hippi Grace – Smart Luksus

Produktene våre skal kunne passe til enhver anledning og sinnsstemning;  noen ganger føler du deg litt ‘Hippi’ og andre ganger litt ‘Grace’. Derfor designer og syr vi våre skinnvesker i ulike modeller og skinntyper som nettopp gir deg den looken du ønsker deg.

Vi legger vekt på at våre produkter skal ha bred appell. Dette reflekteres både i prisene og i de mange smarte løsningene. Fellesnevneren for Hippi Grace er toppkvalitet, design og funksjonalitet. Vi kaller det Smart Luxury.

a
GENUINE LEATHER

Top quality cow leather, long lasting materials.

a
NORWEGIAN DESIGN

Inspired by our way of life.

a
SMART LUXURY

Design, quality and functionality does not cost a fortune.

Hvem Er Hippi Grace

Hippi Grace ble lansert høsten 2013 av gründeren Toril Opsal Thorp. Drømmen var å skape sitt eget brand og bygge sin egen bedrift, med utgangspunkt i den nye digitale økonomien. Etter mange år i ledende stillinger i store bedrifter, innen næringsmiddelproduksjon, dagligvare/retail og finans, satset hun.

It’s all in the details

Det var en kul skinnveske som snudde yrkeslivet hennes opp ned. Forretningsideen hadde ligget latent i mange år, unnfanget på ferie i fjellene i Andalucia, Spania. Her fant hun skinnvesken i en liten familiedrevet butikk. Sydd i et nydelig skinn, topp håndverk og samtidig som prisen ikke var avskrekkende.

Go Beyond

Hippi Grace har norske kvinner som rollemodell for all design. Hun liker å være litt Hippi eller litt Grace, har sansen for kvalitet og stor interesse for design. Hun sitter hele tiden med på ‘skulderen’ når nye kolleksjoner tegnes ut.

Vi håper du liker.

TUSEN TAKK HIPPI GRACE

Tusen takk for god hjelp! Jeg er superfornøyd med min nye veske, og gleder meg til å ta den i bruk! ..og drømmer samtidig om flere hippi grace-vesker

Greta

Hippi Grace er best!

Jeg var innom Eger i dag m en stropp på en veske jeg har som har gått i stykker. Vil bare skryte av service og oppfølging av deg og hun utrolig søte og serviceminded jenta i butikken i kveld! Helt topp!! Hippi Grace er best!

Laila A

Fantastisk Service

Tusen takk for fantastisk service, rask levering og en fantastisk flott veske. Vesken var faktisk enda finere enn jeg hadde forestilt meg, i tillegg til å være utrolig praktisk. Jeg er kjempe fornøyd!

Ingrid B.
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get our latest news first!

d
Surprise someone special

Order your gift card today

X