HIPPI GRACE – SMART LUKSUS 

Hippi eller Grace?

Produktene våre skal kunne passe til enhver anledning og sinnsstemning;  noen ganger føler du deg litt ‘Hippi’ og andre ganger litt ‘Grace’.
Derfor designer og syr vi våre skinnvesker i ulike modeller og skinntyper som nettopp gir deg den looken du ønsker deg.
Vi legger vekt på at våre produkter skal ha bred appell. Dette reflekteres både i prisene og i de mange smarte løsningene. Fellesnevneren for Hippi Grace er toppkvalitet, design og funksjonalitet. Vi kaller det Smart Luxury.

HVEM ER HIPPI GRACE 

Hippi Grace ble lansert høsten 2013 av gründeren Toril Opsal Thorp. Drømmen var å skape sitt eget brand og bygge sin egen bedrift, med utgangspunkt i den nye digitale økonomien. Etter mange år i ledende stillinger i store bedrifter, innen næringsmiddelproduksjon, dagligvare/retail og finans, satset hun.

Det var en kul skinnveske som snudde yrkeslivet hennes opp ned. Forretningsideen hadde ligget latent i mange år, unnfanget på ferie i fjellene i Andalucia, Spania. Her fant hun skinnvesken i en liten familiedrevet butikk. Sydd i et nydelig skinn, topp håndverk og samtidig som prisen ikke var avskrekkende. 

Hippi Grace har norske kvinner som rollemodell for all design. Hun liker å være litt Hippi eller litt Grace, har sansen for kvalitet og stor interesse for design. Hun sitter hele tiden med på ‘skulderen’ når nye kolleksjoner tegnes ut.

Vi håper du liker.

 

HG671

FØLG HIPPI GRACE PÅ INSTAGRAM