GIFT CARDS

ET INITIATIV SOM GJØR DET ENKELT FOR DEG…

Har du hørt om en merkeordning «bær norsk»? Nei? Ikke så rart – det er nemlig et helt nytt initiativ som lanseres i dag, på vegne av hele den norske motebransjen.
 
Bær norsk er et samlet bransje initiativ fra mote klyngen Norwegian Fashion Hub med mål om å engasjere folk til å velge norsk mote og på den måten støtte norske motedesignere. Det er spesielt viktig i den vanskelige tiden vi er inne i nå, men også i fremtiden.

Kvalitet & Håndverk.

Norsk mote er skapt for å brukes og skapt for å vare. Tilpasset norske forhold lager norske designere plagg, sko og tilbehør som er designet for livet. Fordi vi som bærer det forventer at designet er tilpasset en aktiv, moderne og mangefasettert livsstil.

 

 

 

Designed by Life.

Den avslappede og renskårne estetikken som norsk mote representerer vekker stadig mer internasjonal oppmerksomhet. Fordi norsk kreativitet og håndverk aldri er frakoblet det virkelige livet.

 

Photographer & Stylist: @jonnschlemayer

 

Sirkulær økonomi.

Vi ser mulighetene i å skape verdier i sirkulær handel, forbruker drevet design, utnyttelse av lokale råvarer og materialer og mest mulig lokal produksjon. Ved å støtte norsk mote, støtter du samtidig en bransje som satser på en mer bærekraftig fremtid

Innovasjon.

Felles for alle designerne som samles under Bær norsk-initiativet er vilje og evne til nyskapning og innovasjon. Hver og en brenner de for å skape og designe unik mote som varer.

 

Fotograf Lena Saugen

 

Vil du lese mer om ordningen, gå på bærnorsk.no. Der kan du også bli bedre kjent med de beste norske motedesignerne.

På forhånd tusen takk for din støtte, det betyr mye for oss».

Team Hippi Grace ❣️

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get our latest news first!

d
Surprise someone special

Order your gift card today

X