DE BESTE DIGIGIRLZA

Møt Sassa og Karoline, det er damene som står bak den nye webløsningen til Hippi Grace. En digi-verden med dyktige damer som disse, har en glitrende fremtid. Vi var heldige som fikk anbefalt Sassa og Karoline,  fra en annen gründer dame, takk Sara. Les mer

 

Pagelook er et Norsk gründer selskap som ble startet av Sassa Rostad Braathen. Selskapet lager nettsider og nettbutikker for store og små bedrifter. Firmaet består i dag av Karoline og Sassa,  samt et utviklerteam på ca 100 personer i Zagreb, Kroatia. De spesialiserer seg på WordPress plattformen, men har utviklere innen ulike felt og dekker de fleste kunders behov.

 

Vi liker å være med på kundereisen og oppretter som regel et langvarig forhold med våre kunder.

I tillegg bidrar Pagelook med å hjelpe kunden med logo, strategi og videreutvikling av en bedriftsidé dersom kunden ønsker det. 

 

 

Sassa & Karoline

 

Det å møte IT eksperter som kommuniserer og catcher hva du er ute etter, var følelsen som satt tidlig i vårt første møte. Samtidig som man får innspill på strategiske retninger som støttes av teknologiske løsninger.  Formen vi har jobbet på,  var også en verdifull ‘timesaver’ i en hektisk hverdag  Tiden er forbi, for  å  sitte i formelle møter, fysisk rundt det samme bordet. Vi er strålende fornøyd og vi håper du liker de nye nettsidene til hippigrace.no –  TUSEN TAKK til dyktige Sassa og Karoline. Vi gleder oss til de neste utviklingsprosjektene.

 

Hippi Grace heier på dyktige damer ! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *