HIPPI GRACE POP-UP BUTIKK I OSLO

Midt i smørøyet av Oslo,  finner du Hippi Grace i første etasje (rett ved siden av Apoteket) Her har vi bygget en Pop-UP  butikk sammen med Kashmir gründeren Kashmina. Når kundene sier at vi er Osloś kuleste veske butikk, blir vi ekstra stolt.

Midt på Stortorvet står statuen av Christian den fjerde, der han peker og sier ”Her skal byen ligge!”. Og akkurat her ligger Glasmagasinet, mellom brostein og Domkirke, midt i byen. Det har det gjort siden 1899 og varemagasinet har sett byen gå fra småby til hovedstad. Hippi Grace er mektig stolt av å få være med på reisen til det nye GLASMAGASINET,  som åpnet dørene nå i september … 

Bli med på en rundtur i Hippi Grace Pop-Up butikken : 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *