HIPPI GRACE ADVENTSLUKE Nr 2

I år har vi laget en helt spesiell adventskalender. Bli med i trekningen av lekre Hippi Grace nyheter og fantastiske ikoniske luksus parfymer & kosmetikk, fra det fasjonable Franske parfyme og kosmetikk huset, Lancôme. Du vil finne spennende kombinasjoner i advents lukene hver søndag frem til jul….

LUKE NR 2

(TOTAL VERDI KR 2399)

Førjulsgave til deg? Klar for party med Hippi Grace 3in1 Exclusive Mørkblå og den sensuelle duften Flowerbomb Limited fra Viktor & Rolf ❣️ Husk samtidig å passe på vinterhuden din med Aquasource Cocoon fra Biotherm. Gi deg selv eller en venninne en herlig førjulsgave! Tagg gjerne en venn og skriv Hippi Grace. Du med i trekning av dette flotte settet til verdi av kr (2399) . Konkurranse i samarbeid med Lancôme 

 

Viktor & Rolf – FLOWERBOMB Limited Edition

Flowerbomb er en duft med utallige fasetter akkurat som flasken. Den dufter herlig av friske grønne noter, blomster og sitrus med en dose bergamott og fresia. Det er en blomstrende eksplosjon som klarer å gjøre alt litt mer positivt. Fra den første duftopplevelsen fortrylles man umiddelbart av de sensuelle notene – en vakkert komponert bukett med sambac-sjasmin, centifoliarose og catleyaorkidé gir en varm harmoni som sammen med patchouli og benzoin skaper en blomsterpreget og eksplosiv sensualitet.

 

Biotherm, Aquasource Cocoon

Mange opplever at huden blir tørrere og tåler mindre om vinteren. Aquasource Cocoon tilfører fuktighet når huden trenger det mest. Aquasource formelen bidrar til å styrke huden, kompensere for fuktighetstap og opprettholde et optimalt fuktighetsnivå.

Hippi Grace 3in1 Exclusive Klassisk Mørk Blå

Hippi Grace 3in1 Exclusive. En super Crossover/clutch som kan bæres på 3 ulike måter – 3in1. Nå med lekker håndflettet skinnstropp i front. Feel Grand!

Lærstropp for håndledd, kan klikkes av. Lærstropp i front holder clutchen fast over hånden.  Lang skulderstropp følger med slik at du kan bruke vesken som en crossover.   Flettet skulderstropp som vist på bildet bestilles separat. 

Ekstra lomme med glidelås innvendig. Clutch er foret med beige bomullssateng. 

Størrelse B  27cm x H 18 cm 

 

Ring fra By Me Norway and kjole fra Katrin Uri

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *