GIFT CARDS

LEKKERT HÅNDVERK I SKINN

Hippi Grace Miragaia er en av våre klassikere i vårt lekre klassiske skinn i fargen mørk brun. Vi har lagt til et nydelig håndverk av en skulderstropp i flettet skinn. Vi jakter hele tiden på detaljer som blir tydelige bevis på at Hippi Grace er  smart luxury….

Smart luxury er når vi kan legge til lekre håndlagete detaljer i designet,  uten av vesken skal koste så veldig mye mer.  En ekstra detalj i Hippi Grace Miragaia er en nydelig flettet skulderrem i skinn.  Vi likte ideen om at den inspirerte til uttrykket, ‘Looks like a million dollar bucks’…  I tillegg er skinnet i hele vesken av topp kvalitet, kalveskinn.   I fargene sort eller mørkebrun får du virkelig ‘the grace look’ –  et lekkerr klassisk design. Du vil også finne den  i en litt tøffere variant i skinntypene vintage blueberry og vintage koks, som gir et mer bohemsk uttrykk, litt mer ‘the hippi look’ 

 

Foto hos Slettvoll Interiør

 

 

Hippi Grace Miragaia kan du enten bære på skulder, eller bruke den regulerbare lange skulderstroppen slik at vesken kan bæres som en crossover. Rett og slett 2in1, forskjellige måter å bære vesken på.  I tillegg har vi …. 

 

DESIGNET HIPPI GRACE MIRAGAIA MED EN EGEN LAPTOP LOMME

Hippi Grace Miragaia har også et  innvendig design med en egen laptop lomme som rommer 13# mac. Målene på denne er bredde 32,5 cm og dybde 22,7 cm og Høyde: 2,41 cm . Denne ekstralommen er super til å bidra til å holde orden i vesken. Så finner du mobillomme, ekstra glidelås lomme samt vår fastmonterte nøkkelrem i skinn.

Vi håper du liker !

 

 

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get our latest news first!

d
Surprise someone special

Order your gift card today

X