GIFT CARDS

PALMA SHOPPER VESKE SKINN

Hippi Grace Palma Shopper veske i skinn, er en av våre siste nyheter. Vesken du enkelt kan endre fasong på, fra shopper til skulderveske. Du kan også bære den som en crossbody veske. Smart luksus i Norsk design, er fellesnevneren for Hippi Grace.

 

Topp kvalitet, design og funksjonalitet til en fornuftig pris. Vi samarbeider med spesialister på lærvarer, som har lange håndverkstradisjoner. Vi utvikler og lager vårt eget skinn og farger i samarbeid med kjente garverier. Din Hippi Grace veske skal vare over tid.  Vi har samarbeidet med den samme herlige spanske familien i flere år. Alle våre skinnvesker er sydd i rene ku/kalve skinn, av høy kvalitet.

 

Så enkelt endrer du din Hippi Grace Palma Shopper veske, til en ny veske modell. Klikk stroppene på hver side sammen på midten. Palma vesken blir litt mindre og passer perfekt som en skulderveske og tar litt mindre plass.  Funksjonalitet er viktig i hverdagen. I det ene øyeblikket trenger du en veske hvor du skal ha med laptop og papirer til jobb. I andre anledninger trenger du en litt mindre skulderveske. Hippi Grace veskene skal passe deg og dine behov og skal kunne være med deg lenge.

 

Hippi Grace Palma Shopper Veske Skinn Kr 2999,-

 

Shopper Versjonen i Klassisk Brent Orange – kr 2999,-

 

 

Hippi Grace Palma får du i vårt nydelige klassiske sorte skinn. Ønskjer du en litt mer popup farge anbefaler vi vår nye fine brent orange, i vårt populære klassiske skinn. Sesongens trend farge, er vårt nye Italienske croco preget skinn, i fargen cognac.

 

Hippi Grace Palma Croco Cognac, i vårt nye Italienske skinn – Kr 2999,-

 

 

Hippi Grace Palma Klassisk Sort – kr 2999,-

 

 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get our latest news first!

d
Surprise someone special

Order your gift card today

X