GIFT CARDS

TIME FOR A GETAWAY WEEKEND …

See the world – bli med Hippi Grace til ukjente steder. Dette er stedet for a ‘getaway weekend’, et avvik fra hverdagen. Kanskje en ‘Second Honeymoon’.  La oss introdusere Design Hotel Farol, i Cascais – Portugal. Maten – interiøret – beliggenhet på kanten av klippen med hav så langt øyet kan se…

Langs den portugisiske riviera ligger Farol Design Hotel i Cascais. Ta bare toget direkte fra Lisboa – og vipps så kan du sjekke inn like ved vannkanten! Ta med deg din kjære og vi garanterer dere nydelige dager og opplevelser! 

Vegg i vegg med bølgene fra Atlanterhavet går hotellet nærmest i ett med omgivelsene. Den vakre bygningen troner majestetisk opp fra sjøkanten – ja faktisk var det her at Europas kongelige snek seg bort for å nyte livets luksus på 1950-tallet. Sjekker du inn vil du bo i rom av den største eleganse, med stilfullt interiør og vakre farger plukket ut av Portugals fremste motedesignere. 

 

Fra hotellvinduet kan du skue utover en nærmest oversanselig havutsikt. Hvert enkelt rom har også egne luksuriøse boblebad og fremfor hotellet finner du et stort og deilig saltvannsbasseng! Fra siden av den herskapelige villaen slår bølgene helt inn mot bassengkanten og visker ut skillet mellom hotellet og dets omgivelser. Nevnte vi ordet kongelig? En behøver kanskje ikke å lure på hvorfor fortidens monarker valgte nettopp dette stedet. 

Det er deilig å leve som en dronning på Farol Hotel, men også utenfor hotellet er det mye å oppleve! Tidligere var Cascais en søvnig liten fiskerlandsby. Stedet bærer fremdeles preg av sin historie, men har nå våknet til liv og bugner av små kafeer, restauranter og butikker – side om side med det turkise havet og magiske strender. I sentrum finnes butikker av alle slag. Her kan den hippe handleglade finne autentiske portugisiske skatter, mens den fasjonable får boltre seg i eksklusivt design. Litt hippi og litt grace – akkurat sånn vi liker det.

 

Våre kule  «Hippi Grace Barcelona» og «Hippi Grace Milano Weekend Bag» er de perfekte supplementene til reisen! Føl deg luksuriøs med elegante «Hippi Grace Roma» i akkurat passe størrelse til kveldens begivenheter, eller Hippi Grace Lille NewYork.  

 

Skulle du føle deg ekstra hip og eventyrlysten anbefaler vi bystranden Praia da Ribeira. Her kan du leie kajakk eller seilbrett og padle utover det vakre havet, gjennom grotter og krystallklart vann. Etter eventyret kan du fortsette sørover, mot stranden Praia da Conceicao, og nyte deilige fiskeretter direkte fra Atlanteren eller en iskald øl på en av de mange barene langs strandpromenaden. 

 

 

 

 

Cascais er virkelig et sted både for eleganse og eventyr! Nyt late dager ved den deilige bassengkanten på Farol eller opplev rå natur og sjø på Praia do Guincho. Strandens geografiske beliggenhet gjør den utsatt for både vind og bølger; et perfekt sted for å ta opp surfebrettet. Faktisk er dette en av de aller mest populære strendene for surfere og vindsurfere fra alle verdens kriker og kroker. Og selvfølgelig er det flust av restauranter og barer også her, klart til å gi deg en velfortjent pause etter dagens opplevelser!

 

Fashion og funksjon kombineres i vår 3in1-veske! Bruk den over skulderen om dagen, og når kvelden kommer lar du den henge som en vakker clutch på hånden! Ekstra tips: putt den i strandvesken og hold styr på solbriller og andre nødvendigheter.

 

Når kvelden kommer rusler vi videre til Cascais Jazz Club for fengende live-musikk, eller Terra Ignis; en herlig liten vinbar. Pass på å ta en titt på den spektakulære solnedgangen mens du spaserer hjemover! Og er du ikke ferdig med kvelden helt enda? Da er det fremdeles yrende liv på et av de mange utestedene langs strandpomenaden!

 

 

Ikke bare er hotelles interiør inspirerende, vi drømmer oss tilbake til denne herlige lunsjen på terrassen…. 

Foto : Lena Saugen

 

Ta med deg Hippi Grace og utforsk Farol Design Hotel i Cascais. 

 

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER

Subscribe and get our latest news first!

d
Surprise someone special

Order your gift card today

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other

X