Endelig er den her! Hippi Grace sin nyeste jobbveske, Poggio, er oppkalt etter en liten by i Toscana, Italia. Denne regionen er spesielt godt kjent for sin eleganse og høykvalitets håndtverk.
 
Et design inspirert av form, funksjon og balanse: Da vi designet Poggio, var det med et ønske om å utforske de 3-dimensjonale effekter samt og fremheve vesken på en måte som ville gi den dybde og særpreg. Vesken har et minimalistisk og rent design, med nøye gjennomtenkte detaljer.
 

 
Poggio er designet med en tanke om å skape noe nytt - en klassisk jobbveske med en moderne twist. Den firkantede formen gir et selvsikker uttrykk og er verken for stor eller for liten - "jatakk, begge deler!". Vesken skiller seg ut med sin balanse mellom de rene linjene, en robust struktur og herlig førsteklasses skinn.

 

En fascinasjon av form og funksjon: Formen på Poggio vesken er kvadratisk med lett avrundede hjørner, som gjør den nett, men likevel romslig nok til å romme alt du trenger i hverdagen. Interiøret er praktisk, med flere lommer som hjelper deg med å holde orden på alt fra laptop og dokumenter til nøkler og mobil.
 
 
Med Poggio ønsket Hippi Grace å skape en veske som representerer "Ja takk, begge deler" prinsippet: praktisk og romslig, samtidig som den er kompakt og elegant. Vesken har en klassisk stil, men har likevel en twist med sin unike form og detaljer som skiller seg ut. Hensikten er å gi en følelse av å ha noe unikt og tidløst.
 
Poggio er den perfekte jobbvesken for kvinner som verdsetter både stil og funksjonalitet - og for de som ønsker en følgesvenn til både hektiske arbeidsdager og byturer i helgen.
 
Vi kaller det smart luksus.
oktober 09, 2024 — Hippi Grace