Hippi Grace  (Choli Collection AS) tilrettelegger for at hver kunde skal få en god og trygg handel. Hos oss kan du handle med Visa debet, Kredittkort, Paypal eller Klarna.

Ønsker du å bruke Paypal, som er gratis i bruk, når du handler i norske kroner, kan du opprette din Paypal konto her:  https//www.paypal.com/no/webapps/mpp/buying-online

Salgsbetingelsene gjelder for salg av alle varer fra Hippi Grace (Choli Collection AS) nettbutikk til forbruker, og utgjør sammen med din bestilling det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Dette bekreftes med en ordrebekreftelse.

 

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett innen 14 dager, uansett grunn. Da kan varen byttes eller kjøpesummen refunderes. 

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Vi anbefaler å lese nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøke om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til.

Det hender dessverre at vi kan være utsolgt for en vare selv om den kan stå tilgjengelig i nettbutikken. Ved utsolgt situasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Da vil du ha muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen og få kjøpesummen refundert.

Varen sendes deg inkludert frakt når kjøpesummen er over kr 500. Vi bruker BRING eller DHL som vår transportør i Norge. Ordre behandling og utsendelse tar 1-3 dager. Vi sender våre pakker med sporing. 

Pakke ikke ankommet: Noen ganger kan det være forsinkelser hos transportøren, men om du ikke har mottatt din pakke innen 10 dager, kan du gjerne kontakt oss på toril@hippigrace.no 

Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man kikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Denne informasjonen benyttes også for å kunne gjøre det mulig å vise deg relaterte produkter, eller sende deg relaterte tilbud (dersom du eksplisitt har bedt om dette). Informasjonen benyttes også for å produsere trafikkstatistikker for bl.a. kapasitetsplanlegging.

Vi selger ikke eller videre formidler våre kunders navn, adresser, e-mail eller annen personlige opplysninger til 3.parts aktører.

 

PRISER

Alle priser er inkludert merverdiavgift, 25%. Endres momsen, skatter eller andre avgifter, forbeholder vi oss retten til å endre våre priser tilsvarende. Vi tar forbehold om eventuelle feil som kan oppstå på grunn av teknisk svikt.  Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

 

LEVERING

Etter sendt bestilling vil du motta ordrebekreftelse på din e-post. I ordrebekreftelsen får du opplysninger om totalsum på bestilling. Vi har de fleste varene på lager, og dette gir normalt 1-3 dagers leveringstid. I ferier og høytider kan det være lengre leveringstid.

Det er ditt ansvar å sørge for at den adressen du oppgir ved bestilling er korrekt. Dersom varen er skadet ved levering må du gi oss melding om dette snarest mulig og helst på ankomstdagen. Bruk helst e-post. toril@hippigrace.no  Beskriv skadene nøye og send oss gjerne et bilde. 

 

ANGRERETT

Du har 14 dagers angrerett etter at du har mottatt varen du har bestilt i vår nettbutikk. Vi ønsker at transaksjonene rundt dette skal være så enkle som mulig for alle parter innenfor lovens bestemmelser. Skjema for angrerett blir sendt deg på mail i forbindelse med bekreftelse på kjøp i vår nettbutikk.  

Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om dette (angrefrist).

For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet være levert oss i tilnærmet samme mengde og stand som du mottok den.

Alle produkter skal leveres tilbake til oss innen rimelig tid. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har risikoen for transporten tilbake til oss.

Nærmere opplysninger om hvordan du benytter deg av angreretten, fremgår av angrerett skjemaet som er sendt på mail.

FORCE MAJEURE

Er Hippi Grace  forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er Hippi Grace (Choli Collection AS) fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den til den mangelfulle vares tilhørende kjøpesum.