SMART LUKSUS - NORSK DESIGN

HIPPI GRACE

Produktene våre skal kunne passe til enhver anledning og sinnsstemning;  noen ganger føler du deg litt ‘Hippi’ og andre ganger litt ‘Grace’. Derfor designer og syr vi våre skinnvesker i ulike modeller og skinntyper som nettopp gir deg den looken du ønsker deg.

Vi legger vekt på at våre produkter skal ha bred appell. Dette reflekteres både i prisene og i de mange smarte løsningene. Fellesnevneren for Hippi Grace er toppkvalitet, design og funksjonalitet. Vi kaller det Smart Luksus!

VÅR INSPIRASJON

Hippi Grace har norske kvinner som rollemodell for vår design.

Hun liker å være litt Hippi eller litt Grace, har sansen for god kvalitet og stor interesse for design.

Hun sitter hele tiden med på ‘skulderen’ når nye kolleksjoner tegnes ut.

SE ALLE MODELLER HER

VESKEN SOM BLE VENDEPUNKTET

HISTORIEN VÅR

Hippi Grace ble lansert høsten 2013 av gründeren Toril Opsal Thorp. Drømmen var å skape sitt eget brand for designer vesker i skinn, av høy kvalitet og funksjonalitet, til en overkommelig pris.

Det var en kul skinnveske som snudde yrkeslivet hennes opp ned. Forretningsideen hadde ligget latent i mange år, unnfanget på ferie i fjellene i Andalucia, Spania. Her fant hun skinnvesken i en liten familiedrevet butikk. Sydd i et nydelig skinn, topp håndverk og samtidig som prisen ikke var avskrekkende.

Etter mange år i ledende stillinger i store bedrifter, innen næringsmiddelproduksjon, dagligvare/retail og finans, satset hun.

Vi kaller det SMART LUKSUS