VÅR HISTORIE

Hippi Grace ble lansert høsten 2013 av gründer, Toril Opsal Thorp.

Det var en kul skinnveske som snudde yrkeslivet hennes opp ned. Forretningsideen ble unnfanget på ferie i fjellene i Andalucia, Spania. Her fant hun skinnvesken fra familien som syr Hippi Grace veskene.

Drømmen var å skape et smart luksus brand med lekre designer vesker i skinn, av beste kvalitet og funksjonalitet til en riktig pris.

Med et tydelig DNA, fundamentert i bærekraft og etisk produksjon for mer bevisste og ansvarlige forbrukervaner.

Etter mange år i ledende stillinger i store bedrifter, satset hun. Hun lærte seg design og lanserte Hippi Grace.

Med en stor lidenskap for skinn fra sine mange år i hestesporten. Godt forankret i vår norske livsstil, og en stor porsjon reiselyst

HIPPI GRACE

Norsk Design Beste Miljøpraksis

Våre leverandører er sertifisert med gull eller sølv for beste miljøpraksis av,
International Leather Working Group

Vi kaller det Smart Luksus.

Hippi Grace er et smart luksus brand med lekre designer vesker i skinn, av beste kvalitet og funksjonalitet til en riktig pris.

For deg som føler deg litt 'hippi' og litt 'grace' - helt avhengig av anledningen.

Bærekraft & Etisk produksjon

Etisk produksjon

De som lager våre vesker, skal også være godt ivaretatt med rettferdige arbeidsvilkår. Alle våre håndvesker og lærvarer er håndlaget i en familiebedrift i Sør-Spania, som følges opp med årlige inspeksjoner. For å sikre full overholdelse av EUs arbeidsmiljølover. Fabrikken er topp 'A' rangert på sosial ansvarlighet av det internasjonale sertifiseringsbyrået SGS

Her brukes håndverksteknikker som er arvet i generasjoner. 'Geitefoten' er en hammer utformet i oliventre og brukes til å forme vesken før den syes sammen. Geitefoten følger en hele livet som en veskekonstruktør.

I fabrikken kaster man aldri råvarer og rester av skinn. Det doneres alltid til lokale lærlinge skoler, for å inspirere til nye lærlinger som vil satse på byens lange håndverkstradisjoner

Visjonen

Noen ganger føler du deg litt. ‘Hippi’ og andre ganger litt ‘Grace’

Hippi Grace ble grunnlagt med en visjon om å skape luksuriøse, men likevel funksjonelle vesker og tilbehør, av høyeste kvalitet, etisk og bærekraftig laget, men også oppnåelige og sosialt bevisste. 

Livsstilen til Norske kvinner er vår inspirasjon. Vi er inspirert av skjønnheten i det klassisk enkle, og mener at ekte luksus er opptatt av detaljene i et holistisk perspektiv, fra A til Å. 

Vi har en lidenskap for kvalitet, estetikk og kreativitet når vi designer Hippi Grace. Å kombinere vårt design med den unike stilen til den litt bohemske Hippi (-ånden), som vi mener er en viktig frihetsfølelse i norske kvinners livsstil og i andre anledninger litt mer Grace, klassisk med en twist.