På jentetur i fjellene i Sør-Spania, med base i et nydelig hus, med en fantastisk utsikt som gjør deg glad når du våkner. Mindfullness med de mest fantastiske solnedgangene du har sett. Er du glad i å gå i fjellet, er en dagstur til en hvit landsby i de Spanske fjellene, en opplevelse du aldri vil glemme.

 

Hippi Grace på Casa Miranda Interiør

 

Vi var 4 jenter som reiste sammen og vi hadde flere mål med turen. Kjenne på vårsol og varme, lære hverandre om sosiale medier og foto.  Nyte livet i tillegg til en koffert med Hippi Grace vesker som skulle foreviges i bilder for våre sosiale kanaler. 

 

Hippi Grace på Casa Miranda Eksteriør

 

Casa Miranda eies av Cecilie og Lasse Stockman-Kaas, som også driver selskapet Andalu Living, et interiørdesign- og prosjektledelsesstudio basert på en felles lidenskap, lang erfaring, bred kunnskap og et stort kontaktnettverk. Visjonen deres er å hjelpe andre med å skape sitt drømmehus i Spania. 

 

Hippi Grace på Casa Miranda Inngangsparti

 

Dett er stedet man ikke vil reise fra og vi hadde noen fantastiske dager som virkelig gav påfyll og energi. En reise man aldri glemmer. Her finner du link til nydelige Casa Miranda 

 

Hippi Grace og Casa Miranda

 

SE HELE TUREN HER

 

 

 

 

 

 

april 10, 2021 — Hippi Grace