Sommeren er her, og det betyr festivaler og fantastiske musikkopplevelser! Det er få land som er mer glad i festival enn oss nordmenn, og hos Hippi Grace har vi et stort utvalg av festivalvesker så du enkelt kan finne en som passer perfekt til din stil. Enten du foretrekker en bohemsk look, enkel eleganse, eller livlige farger, har vi vesken for deg!

 

Når du er på festival, er det deilig å ha hendene fri. Med veskene Cadizfornia, Drøbak, Monte Carlo og Lucca, vil den inkluderte crossbody-stroppen la deg danse og bevege deg fritt. Disse veskene kommer også i mange kule og friske farger som enkelt komplementerer festivalantrekket ditt.

 

Cadizfornia-vesken gir deg både stil og funksjonalitet med sine mange lommer og komfortable stropper. Vesken kan bæres på flere måter – som en crossbody eller belteveske, noe som frigjør armene dine. Den kan også bæres som en skulderveske eller med en kort rem rundt håndleddet.

 

Drøbak-vesken er en favoritt som kommer i mange kule sommerfarger, noe som gjør det enkelt å finne en som passer din stil og garderobe! Den kommer med en crossbody-stropp, og er derfor en perfekt følgesvenn på festival. Med romslige lommer og et minimalistisk utseende, er Drøbak-veskene perfekte for å bære alle dine festivalnødvendigheter.

 

Lucca-vesken er nå tilgjengelig i nye, freshe farger, perfekte for både festivaler og din sommergarderobe! Vesken kommer med to stropper: en skulderstropp og en crossbodystropp, slik at du kan velge den bæremåten som passer deg best.

 

Monte Carlo-vesken er et annet flott alternativ som festivalveske! Vesken har et enkelt og tidløst design, og rommer de viktigste tingene i sitt praktiske interiør. Monte Carlo vesken kommer med en regulerbar crossbody stropp, og den blir ekstra lekker med en rund flettestropp.

 

Gjør deg klar for festivalsesongen med Hippi Grace, og utforsk vårt utvalg av festival vesker som kombinerer stil og funksjonalitet. Nyt sommeren med frihet til å danse og ha det gøy, vel vitende om at du har alt du trenger innen rekkevidde.

Vi håper du får en herlig festival sommer!  
Kommende festivaler:
Stavernfestivalen - Stavern (3-6 juli)
Palmesus - Kristiansand (5-6 juli)
Slottsfjell - Tønsberg (10-13 juli)
Buktafestivalen - Tromsø ( 20-22 juli)
Beyond The Gates - Bergen (2-5 august)
Findingsfestivalen - Oslo (16-17 august)
Pstereo - Trondheim (18-19 August)
Rakettnatt - Tromsø ( 22-24 august)
Utopia - Stavanger( 25-26 august)
juni 24, 2024 — Hippi Grace