SMART LUKSUS - NORSK DESIGN

HIPPI GRACE

Produktene våre skal kunne passe til enhver anledning og sinnsstemning;  noen ganger føler du deg litt ‘Hippi’ og andre ganger litt ‘Grace’. Derfor designer og syr vi våre skinnvesker i ulike modeller og skinntyper som nettopp gir deg den looken du ønsker deg.

Vi legger vekt på at våre produkter skal ha bred appell. Dette reflekteres både i prisene og i de mange smarte løsningene. Fellesnevneren for Hippi Grace er toppkvalitet, design og funksjonalitet. Vi kaller det Smart Luksus!

Sub-heading

Heading

Add your own custom content to give more information about your store, availability details...

VÅR INSPIRASJON

Hippi Grace har norske kvinner som rollemodell for vår design.

Hun liker å være litt Hippi eller litt Grace, avhengig av situasjonen hun er i. Hun har sansen for god kvalitet og stor interesse for design.

Hun sitter hele tiden med på ‘skulderen’ når nye kolleksjoner tegnes ut.

SE ALLE MODELLER HER

Etisk Produksjon

Vår filosofi er å jobbe med våre partnere i et langsiktig perspektiv og som vi kjenner godt og stoler på.

I en verden der rask mote og billig produksjon er normen , ønsker vi å verdsette og støtte håndverks tradisjoner som vi mener luksus må stå for.

Våre produsenter må ha rettferdige arbeidsvilkår og trygt arbeidsmiljø for alle ansatte.

Hippi Grace sine vesker og lærvarer er håndlaget i Spania.

Kontinuerlig i Fokus

Bærekraft

Hippi Grace vesker og skinnaccessoris er sydd i ekte lær av høy kvalitet. Vi bruker ku/kalveskinn som et biprodukt fra matproduksjon.

Vi sourcer vårt skinn fra Spania og Italia. Våre leverandører er sertifisert av European Leather Working Group (LWG), for en mer bærekraftig og miljøvennlig produksjon av skinn, gjennom hele verdikjeden.

Bærekraft er også med oss i vår daglige jobb, med kildesortering, gjenbruk av emballasje, innkjøp av resirkulert papir fra FSC godkjente leverandører.

Hippi Grace er tidløs klassisk design som varer lenge❣️

VESKEN SOM BLE VENDEPUNKTET

HISTORIEN VÅR

Hippi Grace ble lansert høsten 2013 av gründer, Toril Opsal Thorp. Drømmen var å skape sitt eget brand for designer vesker i skinn, av høy kvalitet og funksjonalitet, til en overkommelig pris.

Det var en kul skinnveske som snudde yrkeslivet hennes opp ned. Forretningsideen ble unnfanget på ferie i fjellene i Andalucia, Spania. Her fant hun skinnvesken i en liten familiedrevet butikk. Sydd i et nydelig skinn, topp håndverk og til en overkommelig pris.

Etter mange år i ledende stillinger i store bedrifter, satset hun.

Vi kaller det SMART LUKSUS