Silkeskjerf er en av høstens nyheter fra Hippi Grace.  Laget i Italia, i en fantastisk nydelig twillsilke (100% silke), hos en Italienske familie, som har produsert nydelige silkeskjerf siden 1945.  Vi snakker ren Smart Luksus.

De kommer i 2 ulike design - i flere farger.

 Laget i Italia, i nydelig twillsilke, med håndrullede kanter

Størrelse 90 cm x 90 cm

 

FAIRYTALE                          MODERN STRIPES

SE HELE KOLLEKSJONEN HER

 

DESIGNET FOR Å MATCHE SKINNFARGENE

 I HØSTENS HIPPI GRACE VESKE KOLLEKSJON

 

Hippi Grace Silkeskjerf 

HIPPI GRACE KOLLEKSJONEN STØTTER 

PIPPI OF TODAY

 

For hvert silkeskjerf Hippi Grace selger av sin Courage kolleksjon, doneres et fast beløp til "Pippi of Today", for å hedre og støtte jenter på flukt.
Astrid Lindgren Foundation og Redd Barna, er initiativtakerne til 
www.pippioftoday.com
En jente på flukt er dagens Pippi og må fyller sin "veske" med Courage;               mot, styrke og håp, for å skape seg en bedre fremtid.
Det ønsker vi i Hippi Grace å bidra til. 

 

 

HIPPI GRACE FAIRYTALE SILKESKJERF ER MALT
AV BILLEDKUNSTNER ANNETHE ØSTENSEN

 

Annethe er en kunstner som står for COURAGE. Hun valgte å satse på sin drøm og skiftet yrke, etter flere år i reklamebransjen.

Annethe maler ekspressivt og røft. Hun er inspirert av gatekunst, nedslitte vegger, naturen og lyset. Hun maler både abstrakte og figurative motiver, gjerne i kombinasjon.

Hippi Grace Fairytale Silkeskjerf, gjenspeiler Annethe's interesse for rosemaling, kombinert med hennes moderne urbane uttrykk. Motivene er fundamentert i gammel Norsk kultur og er en hyllest til den sterke Norske kvinnen. 

 

 

september 12, 2021 — Hippi Grace
Stikkord: NYHETER