THE JOLLY MILE - SOTOGRANDE PÅ 4 HJUL

Den Iconiske Mini Moke

The Jolly Mile tilbyr deg en opplevelse av de sjeldne. I en Mini Moke kan du cruise rundt i Sotogrande med vind i håret! Fra de idylliske åssidene og nedover mot kysten, kjører du langs de elegante golfbanene med solen på kroppen og gjennom lange flotte avenyer; der palme trærne står majestetisk og viser vei. En hver Mini Moke har sin egen unike sjarm og historie. Lei en Mini Moke og utforsk landskapet på sjarmerende vis i ditt eget tempo! 

 

 

The Jolly Mile 

Selskapet The Jolly Mile drives av Tom, og holder til i idylliske Sotogrande, helt sør i Spania. Thomas har flere flåter med Mini Mokes der hver Moke er unik. De var ordinært designet for den Britiske hæren på 1950-tallet. Kjøretøyet ble ikke godkjent til sitt bruksområde, men ble raskt redesignet til bruk og glede for den sivile befolkningen. Hos Tom får du leid originale og klassiske Mini Mokes. I en stadig mer miljø bevist befolkning, har Thomas i tillegg fått en flåte med elektriske Mokes, som også er til utleie.     

Rent-the-jolly-mile-sotogrande-spain

The Hippi Grace Team in a Mini Moke 
Hippi Grace Travel Sotogrande riding the jolly mile mini moke
                    

Opplev Sotogrande

Sotogrande byr på behagelige omgivelser og en avslappende atmosfære. I en Mini Moke er Nasjonal parkene og Middelhavets deilige hvite strender ikke langt unna. En piknik kan nytes på de lange strendene i Cadiz og solnedgangen i Middelhavet er et must. Havnen i Sotogrande byr på et hav av kulinariske opplevelser. Ta deg en kjøretur i det vakre landskapet mellom landsbyene.

The Jolly Mile er perfekt for en gruppe og dra på tur sammen. 

Du finner alle muligheter på www.thejollymile.com - En Iconic Mini Moke

 

Picnic-tur-the-jolly-mile-sotogrande-spania

 

      Reisetips for en kjøretur med Mini Moke - En opplevelse du aldri glemmer

kart-kjøreruter-the-jolly-mile-sotogrande-spania

 

HOLD VARMEN I 100% BABY ALPACA ULL

'The Fiber of the Gods'

Kalte Inkaene sin Rene Alpaca Ull. ogverdsatte Alpakka ullen mer enn gull.

Hos Hippi Grace får du denne fantastiske myke og varme ullen i 2 varianter; 100% Baby Alpaca Ull

1. Superlight Wool

2. Luksus Wool.