Den Iconiske Mini Moke

The Jolly Mile tilbyr deg en opplevelse av de sjeldne. I en Mini Moke kan du cruise rundt i Sotogrande med vind i håret! Fra de idylliske åssidene og nedover mot kysten, kjører du langs de elegante golfbanene med solen på kroppen og gjennom lange flotte avenyer; der palme trærne står majestetisk og viser vei. En hver Mini Moke har sin egen unike sjarm og historie. Lei en Mini Moke og utforsk landskapet på sjarmerende vis i ditt eget tempo! 

 

 

The Jolly Mile 

Selskapet The Jolly Mile drives av Tom, og holder til i idylliske Sotogrande, helt sør i Spania. Thomas har flere flåter med Mini Mokes der hver Moke er unik. De var ordinært designet for den Britiske hæren på 1950-tallet. Kjøretøyet ble ikke godkjent til sitt bruksområde, men ble raskt redesignet til bruk og glede for den sivile befolkningen. Hos Tom får du leid originale og klassiske Mini Mokes. I en stadig mer miljø bevist befolkning, har Thomas i tillegg fått en flåte med elektriske Mokes, som også er til utleie.     

Rent-the-jolly-mile-sotogrande-spain

The Hippi Grace Team in a Mini Moke 
Hippi Grace Travel Sotogrande riding the jolly mile mini moke
                    

Opplev Sotogrande

Sotogrande byr på behagelige omgivelser og en avslappende atmosfære. I en Mini Moke er Nasjonal parkene og Middelhavets deilige hvite strender ikke langt unna. En piknik kan nytes på de lange strendene i Cadiz og solnedgangen i Middelhavet er et must. Havnen i Sotogrande byr på et hav av kulinariske opplevelser. Ta deg en kjøretur i det vakre landskapet mellom landsbyene.

The Jolly Mile er perfekt for en gruppe og dra på tur sammen. 

Du finner alle muligheter på www.thejollymile.com - En Iconic Mini Moke

 

Picnic-tur-the-jolly-mile-sotogrande-spania

 

      Reisetips for en kjøretur med Mini Moke - En opplevelse du aldri glemmer

kart-kjøreruter-the-jolly-mile-sotogrande-spania

 

juni 26, 2022 — Hippi Grace