For Hippi Grace er etisk og bærekraftig produksjon viktig. Vår filosofi er å jobbe med våre partnere i et langsiktig perspektiv og som vi kjenner godt og stoler på. Vi bruker skinn fra Ku som et biprodukt fra matproduksjon. Produsert hos garverier som er klassifisert av Leather Working Group (LWG) for beste miljø praksis - Gull, sølv eller bronse. 

 

Vårt nye skinn Bohem Luxe, er et silkemykt kvalitets skinn produsert etter beste miljø praksis hos vårt garveri. Skinnet er klassifisert med toppkarakteren Gull av LWG, der skinnet er produsert med hensyn til å redusere, gjenbruke, resirkulere, gjenvinne og avfalls-håndtere. Produksjonen av skinnet kombinert med dens silkemyke overflate gjør at vi har kalt Bohem Luxe; Skinnet med den gode følelsen. 

Hippi Grace Tromsø Bohem Luxe Tan under produksjon!

Leather Working Group (LWG) er organisasjon som er ansvarlig for verdens ledende miljøsertifisering av lær industrien. LWG har over 1300 medlemmer fra hele spekteret av lær industrien. Fra merker og forhandlere som selger skinn produkter, garverier og forhandlere av del-arbeidet og ferdigbehandlet skinn, produsenter av klær, sko og møbler, leverandører av kjemikalier, maskineri, testing til lær industrien og organisasjoner knyttet til skinn industrien. LWG har siden 2005 identifisert beste miljø praksis i bransjen og gitt retningslinjer for kontinuerlig forbedring. LWG sertifiserer de som oppfyller standardene som er satt.

I en verden der rask mote og billig produksjon er normen, ønsker vi å verdsette og støtte håndverks tradisjoner som vi mener luksus må stå for. Våre produsenter må ha rettferdige arbeidsvilkår og et trygt arbeidsmiljø for de ansatte. Hippi Grace sine vesker er håndlaget i Cadiz, Spania. 

 

HIPPI GRACE - SMART LUKSUS - NORSK DESIGN

 

veske-favoritt-sort-lille-amsterdam-hippi-grace

Hippi Grace Lille Amsterdam Klassisk Sort 

 

 

juli 06, 2022 — Hippi Grace